Οι νέοι κανονισμοί ποδοσφαίρου

1. Αγωνιστικός Χώρος

Τεχνητοί και φυσικοί χλοοτάπητες δεν μπορούν να συνδυαστούν («συνυπάρξουν») στον αγωνιστικό χώρο, αλλά «υβριδικά» συστήματα επιτρέπονται.

Οι διοργανώτριες αρχές μπορούν να καθορίζουν τις διαστάσεις αγωνιστικού χώρου για τις διοργανώσεις τους (μέσα στο όρια του Κανόνα 1).

Όλες οι εμπορικές διαφημίσεις στο έδαφος, πρέπει να είναι τουλάχιστον 1 μέτρο από τα όρια του αγωνιστικού χώρου.

Λογότυπα και σύμβολα των Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών, των διοργανώσεων κλπ … επιτρέπονται στις σημαίες των κόρνερ (αλλά όχι διαφήμιση).

2. Οι Παίκτες

Ένα παιχνίδι δεν μπορεί να αρχίσει ή να συνεχίζεται εάν η μια ομάδα έχει λιγότερους από 7 παίκτες. Για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν μπορεί να αρχίσει εάν η μια ομάδα έχει λιγότερους από 9 παίκτες.

Αναπληρωματικοί μπορούν να λάβουν μέρος σε μια επανέναρξη (πλάγια επαναφορά, κόρνερ), αλλά πρέπει πρώτα να εισέλθουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παίκτης που αποβάλλεται: πριν υποβληθεί η λίστα των παικτών της ομάδας δεν μπορεί να εμφανίζεται στη λίστα της ομάδας με οποιαδήποτε ιδιότητα. Μετά την υποβολή της λίστας των παικτών της ομάδας και πριν την έναρξη του παιχνιδιού μπορεί ν’ αντικατασταθεί από δηλωθέντα αναπληρωματικό (ο οποίος δεν μπορεί ν’ αντικατασταθεί – η ομάδα μπορεί να προβεί στη διάρκεια του παιχνιδιού σε όλο τον αριθμό αλλαγών παικτών, όπως ορίζει ο τρέχων Κανονισμός).

Μετά το εναρκτήριο λάκτισμα δεν μπορεί ν’ αντικατασταθεί.
Εάν το παιχνίδι σταματήσει λόγω της παρέμβασης σε αυτό:

ενός αξιωματούχου της ομάδας, αναπληρωματικού, παίκτη που έχει αντικατασταθεί ή αποβληθεί, το παιχνίδι επαναρχίζει με άμεσο ελεύθερο λάκτισμα ή πέναλτυ.

Εάν κάτι/κάποιος (άλλος από έναν παίκτη) αγγίξει τη μπάλα που πηγαίνει για γκολ, ο διαιτητής μπορεί να καταλογίσει το γκολ αν η μπάλα καταλήξει στο τέρμα και το άγγιγμα δεν έχει αντίκτυπο στους αμυντικούς (εκτός μέσα στο αντίπαλο τέρμα).

Αν μπει γκολ, ενώ βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο ένα έξτρα πρόσωπο και ο διαιτητής έχει επαναρχίσει το παιχνίδι, το γκολ μετρά και το παιχνίδι συνεχίζεται.

Ο αρχηγός της ομάδας δεν έχει κανένα ειδικό καθεστώς ή προνόμια, αλλά έχει το βαθμό ευθύνης για την συμπεριφορά της ομάδας του.

3. Εξοπλισμός των Παικτών

Κάλτσες- η ταινία (tape) ή οποιοδήποτε άλλο υλικό τοποθετείται ή φοριέται εξωτερικά, θα πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με το μέρος της κάλτσας πάνω στο οποίο τοποθετείται ή καλύπτει.

Εάν ένας παίχτης χάσει τυχαία τα αθλητικά του παπούτσια ή την επικαλαμίδα του πρέπει να την ξαναφορέσει αμέσως και όχι αργότερα από όταν το παιχνίδι έχει σταματήσει. Εάν άμεσα παίξει την μπάλα και/ή σημειώσει τέρμα, δεν υφίσταται παράβαση και το τέρμα κατακυρώνεται.

Απαγορεύεται η χρήση οποιασδήποτε μορφή ηλεκτρονικής επικοινωνίας μεταξύ παικτών (συμπεριλαμβάνοντας αναπληρωματικούς ή παίκτες που αντικαταστάθηκαν και αποβληθείς παίκτες) ή τεχνικό προσωπικό.

Παίκτης μπορεί να επιστρέψει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μετά την αλλαγή ή διόρθωση του εξοπλισμού του, μετά από έλεγχο του εξοπλισμού (από το διαιτητή, τον 4ο, επίσημη, τον Βοηθό Διαιτητή ή επιπρόσθετο διαιτητή) και πάρει το σήμα από τον διαιτητή.

Εάν χρησιμοποιηθούν ισοθερμικά (μπλούζες ή κολάν) το χρώμα αυτών πρέπει να έχει το ίδιο χρώμα με το βασικό χρώμα στην μπλούζα ή σορτς, ή ίδιο χρώμα με το χρώμα στο τελείωμα της μπλούζας ή του σορτς.
Οι παίκτες της ίδιας ομάδας πρέπει να φοράνε ισοθερμικά ιδίου χρώματος.

Επιτρέπονται τα καλύμματα σε τερματοφύλακες, όπως καπέλο και αθλητικά γυαλιά ως μη επικίνδυνο εξοπλισμό προστασίας.

4. Ο Διαιτητής

Ο διαιτητής δεν μπορεί ν’ αλλάξει μία απόφαση, όταν το παιχνίδι έχει επαναρχίσει ή ο διαιτητής έχει φύγει από τον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του 1ου ή 2ου ημιχρόνου.

Ο διαιτητής μπορεί ν’ αποβάλλει έναν παίκτη από τη στιγμή της προ του αγώνα επιθεώρησης του γηπέδου και μετά.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αν συμβούν αρκετές παραβάσεις την ίδια στιγμή, τιμωρείται η πιο σοβαρή.

Τραυματισθείς παίκτης από φάουλ, όπου ο διαιτητής τιμωρεί με κόκκινη ή κίτρινη κάρτα τον αντίπαλο παίκτη, αφού εκτιμηθεί ο τραυματισμός του και δεχθεί ιατρική φροντίδα γρήγορα (20-30sec) μπορεί να μείνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

5. Η Διάρκεια του Αγώνα

Αναφέρει περισσότερους λόγους για επιπρόσθετο χρόνο (πχ διαλλείματα για δρόσισμα για ιατρικούς λόγους).

Το διάλειμμα πρέπει να προαποφασίζετε πριν την έναρξη του αγώνα από κοινού των δυο ομάδων.

6. Η Έναρξη και η επανέναρξη του Παιχνιδιού

Η μπάλα μπορεί να λακτισθεί προς κάθε κατεύθυνση στο εναρκτήριο λάκτισμα.

7. Καθορίζοντας το αποτέλεσμα του Αγώνα

Λακτίσματα από το σημείο του πέναλτι: Ο διαιτητής θα στρίψει ένα κέρμα για να διαλέξει την εστία (στην οποία θα εκτελεστούν τα πέναλτι), εκτός κι αν υπάρχουν ζητήματα με τον καιρό, τον αγωνιστικό χώρο, λόγοι ασφαλείας κλπ…

Ένα δεύτερο στρίψιμο κέρματος θα καθορίσει ποιος θα εκτελέσει το πρώτο κτύπημα (πέναλτι).

Ο τερματοφύλακας μπορεί ν’ αντικατασταθεί οποιαδήποτε στιγμή.

Παίκτης ευρισκόμενος προσωρινά εκτός αγωνιστικού χώρου (π.χ. τραυματισμένος) στο τελευταίο σφύριγμα του παιχνιδιού, μπορεί να πάρει μέρος στην εκτέλεση των πέναλτι.

Και οι δύο ομάδες πρέπει να έχουν τον ίδιο αριθμό παικτών πριν και κατά τη διάρκεια των λακτισμάτων.
Ο διαιτητής δεν χρειάζεται να γνωρίζει τα ονόματα, τους αριθμούς ή τη σειρά των παικτών που θα εκτελέσουν τα πέναλτι.

Ένα λάκτισμα τελειώνει/ολοκληρώνεται, όταν η μπάλα περάσει τη γραμμή των ορίων του αγωνιστικού χώρου ή σταματήσει να κινείται (περιλαμβάνεται και το μπλοκάρισμά της από τον τερματοφύλακα).

Τα λακτίσματα δεν θα καθυστερούν αν ένας παίκτης φύγει από τον αγωνιστικό χώρο. Αν ο παίκτης δεν είναι πίσω έγκαιρα, το κτύπημά τους αυτό χάνεται.

8. Οφσάιντ

Η διχοτόμος γραμμή είναι «ουδέτερη» για τις περιπτώσεις offside. Ο παίκτης πρέπει να βρίσκεται στο αντίπαλο μισό γήπεδο.

Οι βραχίονες όλων των παικτών (περιλαμβανομένων και των τερματοφυλάκων) δεν λαμβάνονται υπόψη όταν κρίνεται θέση offside.

Η θέση offside δεν είναι παράβαση, κρίνεται τη στιγμή που η μπάλα παίζεται.
Το ελεύθερο λάκτισμα του offside πάντοτε κτυπιέται όπου η παράβαση συμβεί (ακόμα και στο δικό του μισό γήπεδο).

Επηρεασμός αντιπάλου μετά από ένα σώσιμο ή αναπήδηση της μπάλας, είναι παράβαση.

Ένας αμυνόμενος, έξω από τον αγωνιστικό χώρο, είναι «ενεργός» μόνον μέχρι το παιχνίδι να σταματήσει ή η αμυνόμενη ομάδα διώξει τη μπάλα έξω από την περιοχή της πέναλτι, προς τη διχοτόμο (γραμμή του κέντρου).

Το ίδιο για τον επιτιθέμενο που επιστρέφει (στον αγωνιστικό χώρο). Πριν απ’ αυτό, το σημείο επιστροφής του παίκτη στον αγωνιστικό χώρο, είναι η θέση offside.

Αν επιτευχθεί ένα γκολ, ένας επιτιθέμενος παίκτης, που βρίσκεται μέσα στο τέρμα, μπορεί να τιμωρηθεί για παράβαση offside.

9. Παραβάσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά

Εάν ένα φάουλ περιλαμβάνει επαφή, αυτό είναι πάντοτε άμεσο ελεύθερο λάκτισμα.

Αν ο διαιτητής εφαρμόσει το πλεονέκτημα σε μια παράβαση κόκκινης κάρτας και ο παραβάτης παίκτης μετά παρεμβαίνει στο παιχνίδι, αυτό είναι ένα έμμεσο ελεύθερο λάκτισμα (και κόκκινη κάρτα από πριν).

Αλλαγή της διατύπωσης για το παίξιμο της μπάλας με το χέρι, έτσι ώστε να μην είναι κάθε παίξιμο της μπάλας με το χέρι κίτρινη κάρτα – η κίτρινη κάρτα για παίξιμο της μπάλας με το χέρι συνδέθηκε με το σταμάτημα, επηρεασμό μιας υποσχόμενης επίθεσης (όπως άλλες παραβάσεις).

Η απόπειρα βίαιης διαγωγής είναι κόκκινη κάρτα, ακόμα κι αν δεν υπάρχει επαφή.

Κτύπημα στο κεφάλι / πρόσωπο όταν δεν μαρκάρεται ένας αντίπαλος είναι κόκκινη κάρτα, εκτός εάν η επαφή είναι ελάχιστα δυνατή, ασήμαντη.

Παράβαση μέσα στον αγωνιστικό χώρο εναντίον αναπληρωματικών, αξιωματούχων ομάδας, αξιωματούχων αγώνα, κλπ … τώρα είναι άμεσο ελεύθερο λάκτισμα.

Παράβαση έξω από τον αγωνιστικό χώρο, ως μέρος κανονικού παιχνιδιού, θα τιμωρείται με άμεσο ελεύθερο λάκτισμα πάνω στη γραμμή ορίων του αγωνιστικού χώρου στο πλησιέστερο σημείο προς την παράβαση (με πέναλτι, αν είναι στην περιοχή πέναλτι της ομάδας του παραβάτη).

Όταν ένας παίκτης στερεί στην αντίπαλη ομάδα ένα γκολ ή μια προφανή ευκαιρία επίτευξης γκολ παίζοντας τη μπάλα με τα χέρια με πρόθεση, ο παίκτης αποβάλλεται οπουδήποτε η παράβαση συμβεί.

Όταν ένας παίκτης διαπράττει μια παράβαση εναντίον ενός αντιπάλου μέσα στη δική τους περιοχή πέναλτι, η οποία στερεί από τον αντίπαλο μια προφανή ευκαιρία επίτευξης γκολ και ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι, ο παραβάτης παίκτης παρατηρείται (κίτρινη κάρτα) όταν ξεκάθαρα προσπαθεί να παίξει ή να μαρκάρει για την διεκδίκηση της μπάλας, εκτός εάν:

η παράβαση είναι κράτημα, τράβηγμα ή σπρώξιμο ή ο παραβάτης παίκτης δεν προσπαθεί να παίξει τη μπάλα

ή δεν υπάρχει πιθανότητα για τον παίκτη που κάνει το μαρκάρισμα να παίξει τη μπάλα ή η παράβαση είναι μια από αυτές που τιμωρούνται με κόκκινη κάρτα οπουδήποτε αυτή συμβεί στον αγωνιστικό χώρο (πχ σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι, βίαιη διαγωγή κλπ …), όπου σε αυτές τις περιπτώσεις επιφέρει την Κόκκινη κάρτα.

10. Πέναλτι

Γίνεται ξεκάθαρη αναφορά του πότε ένα κτύπημα πέναλτι τελειώνει / ολοκληρώνεται.

Κάποιες παραβάσεις είναι πάντοτε έμμεσο ελεύθερο λάκτισμα εάν το πέναλτι καταλήγει γκολ ή όχι:

Έμμεσο, εάν άλλος παίκτης (από τον προκαθορισμένο), με πρόθεση, κτυπήσει το πέναλτι (+ κίτρινη στον παίκτη που το κτύπησε).

Έμμεσο, αν η μπάλα λακτισθεί προς τα πίσω.

Αν προκύψει «αντικανονική» προσποίηση, αυτή πάντοτε τιμωρείται με έμμεσο λάκτισμα (και κίτρινη στον παραβάτη) .

Αν ο τερματοφύλακας παραβεί τον κανονισμό και το πέναλτι χαθεί ή εκτελείται πάλι, ο τερματοφύλακας τώρα θα παίρνει κίτρινη κάρτα.


ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΘΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς τους αναγνώστες, φίλες – φίλους διαιτητές καθώς και τον φίλαθλο κόσμο, που στηρίζεται την προσπάθεια ενημέρωσης σας για θέματα που αφορούν την διαιτησία και το Φθιωτικό ποδόσφαιρο μέσω του blog « https://edepsf.wordpress.com» και της σελίδας facebook  « Διαιτησία και ποδόσφαιρο στη Φθιώτιδα» που αισίως έκλεισε τα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του.

Θανάσης Παπακώστας


Χωρίς γιατρό οι τοπικοί αγώνες, αλλά υπό όρους!…

Άδεια ώστε να διεξάγονται κανονικά παιχνίδια τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημέτων χωρίς την παρουσία γιατρού αρκεί να τηρούνται 4 προϋποθέσεις έδωσε η UEFA στην ΕΠΟ.

Μετά από πιέσεις των διαφόρων ΕΠΣ για τη μη ανεύρεση γιατρών για όλα τα παιχνίδια των τοπικών κατηγοριών του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος η ΕΠΟ έστειλε ερώτημα στην UEFA για το πως θα μπορούσε να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα και αν θα μπορούσαν τα ματς να γίνονται χωρίς γιατρούς.

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν θετική αλλά όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ θα πρέπει να τηρούνται 4 κριτήρια πριν την έναρξη κάθε ματς για τα οποία θα είναι υπεύθυνοι οι διαιτητές.

Αν τηρούνται τότε ο διαιτητής θα μπορεί να ξεκινήσει το ματς και δεν θα υπάρχει θέμα τιμωρία της γηπεδούχου ομάδος.

Η σχετική απόφαση που πήρε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων και το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις

Συμπλήρωση άρθρου 16 παρ.2 ΚΑΠ.

Λόγω του γεγονότος ότι πολλές Ενώσεις έχουν διαπιστωμένο πρόβλημα για την ανεύρεση γιατρών για όλα παιχνίδια των τοπικών κατηγοριών, όπως προβλέπεται στο άρθρο 16 παρ. 2 του ΚΑΠ και υπέβαλαν σχετικά ερωτήματα στην Ε.Π.Ο. για τον τρόπο αντιμετώπισης του προβλήματος, η Ε.Π.Ο. απέστειλε σχετική επιστολή στην UEFA με την οποία έθεσε σχετικό ερώτημα. Η UEFA με την από 14-9-2017 απαντητική επιστολή της ενέκρινε την πρόταση της Ε.Π.Ο. σχετικά με την εφαρμογή της ανωτέρω διάταξης που έχει ως εξής:

Προκειμένου να διεξαχθεί ένας αγώνας τοπικού και μόνον ερασιτεχνικού πρωταθλήματος χωρίς την παρουσία γιατρού στο γήπεδο, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 θα πρέπει να έχουν προηγηθεί οι ακόλουθες ενέργειες:

α. Να έχει αποσταλεί προηγουμένως έγγραφο αίτημα για τον ορισμό ιατρού, στον οικείο ιατρικό σύλλογο ή τις κατά τόπους διευθύνσεις υγείας.

β. Να υπάρχει στο αγωνιστικό χώρο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα πιστοποιημένος (αδειούχος) νοσηλευτής ή διασώστης.

γ. Να υπάρχει δίπλα στον αγωνιστικό χώρο ιατρικός εξοπλισμός πρώτων βοηθειών διαθέσιμος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

δ. Σε κάθε περίπτωση και παράλληλα με τα ανωτέρω να γίνει αναζήτηση ιατρού μεταξύ των θεατών πριν από τον αγώνα και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Εφόσον τηρηθούν σχολαστικά οι ανωτέρω διατυπώσεις, που θα τις ελέγχει με επιμέλεια ο διαιτητής ενός αγώνα τοπικού πρωταθλήματος, δύναται να διεξαγάγει τον αγώνα αυτόν και δεν θα επιβάλλονται στην γηπεδούχο ομάδα οι προβλεπόμενες στο άρθρο 16 παρ. 2 του ΚΑΠ ποινές, άλλως ο διαιτητής δεν θα διεξάγει τον αγώνα».

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

38

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Φθιώτιδας αποφάσισε όπως τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7:30 το βράδυ να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 με τη τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.
Καλούνται όλοι οι διαιτητές – μέλη του Συνδέσμου (παλαιοί και νέοι, εν ενεργεία και μη) στην αίθουσα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Η παρουσία όλων των διαιτητών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΠΟ 2016-2017

epoSIMA

Η Ε.Π.Ο. με έγγραφό της, ανακοινώνει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων προεπιλογής αξιωματούχων διαιτησίας Ε.Π.Ο., για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Για να ενημερωθείτε σχετικά, πατήστε εδώ για να ανοίξετε το έγγραφο της Ε.Π.Ο.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

DSC_9477

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015. Αγιασμός -έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου 

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. Φθιώτιδας  αποφάσισε όπως τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 7:30 το βράδυ να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 με τη τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού.
Καλούνται όλοι οι διαιτητές – μέλη του Συνδέσμου (παλαιοί και νέοι, εν ενεργεία και μη) στην αίθουσα για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς. 
 Η παρουσία όλων των διαιτητών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

edepsf

https://edepsf.wordpress.com/

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ και ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ

Τοπικού Πρωταθλήματος

2015-2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Γραπτών Εξετάσεων και αγωνιστικών δοκιμασιών

Σ Α Β Β Α Τ Ο   12/09/2015

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ-ΕΓΓΡΑΦΗ 09:30-10:00
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ-ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΙΟΡΙΣΤΗΡΙΟΥ-ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ 10:00-10:15
ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 10:15-11:00
ΟΔΗΓΙΕΣ 11:00-11:30
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 11:30-12:15
ΑΠΟΓΕΥΜΑ  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ  
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ 18:00-18:30
ΖΕΣΤΑΜΑ 18:30-19:00
ΕΝΑΡΞΗ TEST YO-YO, ARIET 19:00

 

Η εξεταστέα ύλη περιέχεται στις 800 ερωτήσεις που υπάρχουν στο site της Ε.Π.Ο. – epo.gr – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ 2015-2016 – ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Σ.Δ.Π. Φθιώτιδας.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους στυλό διαρκείας και οι διαιτητές αθλητική περιβολή για το τεστ.

 

Για την Ε.Δ. της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας

Παύλος Γούσιος


ked

Πίνακες διαιτητών  2015-2016

http://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=44345

ΕΔ ΣΗΜΑ

Πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών στη Φθιώτιδα

Καλούνται οι διαιτητές μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Φ. ,τη Δευτέρα 31-08-2015 και ώρα 20:00  στην  πρώτη συγκέντρωση για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016, που θα γίνει στην αίθουσα του Σ.Δ.Π.Φθιώτιδας.

Η παρουσία όλων των διαιτητών  είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.


MPRIAKOS.JPG4

Από    την    Επιτροπή    Διαιτησίας  Ε.Π.Σ.Φ. ανακοινώνεται    ότι,  την  Δευτέρα  31  Αυγούστου 2015  και ώρα 20.00    θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση όλων των διαιτητών της Ε.Π.Σ.Φ.

Θα  δοθούν οδηγίες για την νέα  αγωνιστική περίοδο και υπογραφή του διοριστήριου, αγωνιστικής περιόδου  2015-2016.  

       Η παρουσία όλων, διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών είναι υποχρεωτική.
  

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ & ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ

 Στα  πλαίσια  της  προετοιμασίας  των  διαιτητών,  βοηθών  διαιτητών & παρατηρητών διαιτησίας τοπικών πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις   και αγωνιστικά  τεστ   διαιτητών και  βοηθών διαιτητών  τοπικών πρωταθλημάτων αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016.

 Οι  διαιτητές  και βοηθοί  διαιτητών  είναι  υποχρεωμένοι  να  προσκομίσουν εξετάσεις από δημόσιο νοσοκομείο ή ιδιώτη γιατρό (ΠΑΘΟΛΟΓΟ-ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ-ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ), οι παρατηρητές από ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟ και όλοι τους, αντίγραφο ποινικού μητρώου.

Η  εξεταστέα  ύλη  είναι  αναρτημένη  στο site της ΕΠΟ στην ενότητα Διαιτησία – Εξεταστέα Υλη Σεμιναρίων 2015-2016.

     Τα  όρια  των   αγωνιστικών  τεστ FIFA  αναφέρονται   στον    Κανονισµό διαιτησίας.

          Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν όσοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015  καθώς και όσοι κατά την περίοδο αυτή απείχαν λόγω στράτευσης ή λόγω σπουδών.

          Επίσης όλοι οι αξιολογημένοι και μη,  διαιτητές,  βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές  θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς την Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Φ.   καθώς και προς τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας.

           ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Διαιτητής, βοηθός διαιτητή  ή παρατηρητής διαιτησίας που δεν θα συμμετάσχει στην ανωτέρω διαδικασία  δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής  για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.


………………………………………………………………………………………….
πιτα 2.JPG3
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Λαμία 16-02-2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με την υπ’ αριθμ. 594/16-02-2015, ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας,
Καλούμε
Τα μέλη του ΣΔΠΦ σε τακτική ΓΣ , που θα γίνει στις 8 Μαρτίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00, στα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Λυκούργου 6, στον 2ο όροφο και με:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Εκλογή Προέδρου Γενικής συνέλευσης και δυο Γραμματέων.
2) Έγκριση Προϋπολογισμού 2015.
3)
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου ε παρ.4 του καταστατικού του Συνδέσμου μας.
Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών πρέπει να γίνει μέχρι της 2 Μαρτίου 2015 ημέρα Δευτέρα και από ώρες 19.00-21.00.
Εισηγητές για τα θέματα που θα συζητηθούν ορίστηκαν οι κ.κ. Σπυρόπουλος Ιωάννης και Ξαρχάς Νικόλαος.
Η παρούσα πρόσκληση αποτελεί εκτός των παραπάνω και την έγγραφη ειδοποίηση προς όλα τα μέλη για την εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή της παρούσας, εξόφληση των οφειλομένων προς τον Σύνδεσμο συνδρομών η οποιασδήποτε άλλης οφειλής προς αυτόν.
Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο.

Με εντολή Δ.Σ./Σ.Δ.Π.Φ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρόπουλος Ιωάννης Παπακώστας Αθανάσιος

…………………………………………………………………………………………
ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ Σ.Δ.Π. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΣΠΥΡ ΠΑΠΑΚΩ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 6 – 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2231034814
FAX: 2231024316
Ε-mail: sdplam@otenet.gr

ΛΑΜΙΑ 16-02-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του ΣΔΠ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που προέκυψε από τις εκλογές της 09-02-2015.

Πρόεδρος : Ιωάννης Σπυρόπουλος
Α΄ Αντιπρόεδρος: Δημήτριος Αραμπόπουλος
Β΄ Αντιπρόεδρος: Αγγελική Σκαρμούτσου
Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Παπακώστας
Ειδικός Γραμματέας: Ιωάννης Μπλούνας
Ταμίας: Νικόλαος Ξαρχάς
Έφορος Λέσχης: Κωνσταντίνος Σιούτας
Μέλη: Ευάγγελος Πολυχρονάκης
Ιωάννης Καλύβας

………………………………………………………………………………………….
27
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Με την υπ’ αριθμ. 592/12-01-2015, ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου μας,
Καλούμε
Τα μέλη του Σ.Δ.Π.Φ. σε τακτική Γ.Σ. , που θα γίνει στις 08 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Κυριακή και ώρα 19.00, στα γραφεία του Συνδέσμου στην οδό Λυκούργου 6, στον 2ο όροφο και με:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1) Εκλογή Προέδρου Γενικής συνέλευσης και δυο Γραμματέων.
2) Έγκριση Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού 2014.
3) Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής
4) Εκλογή εννέα (9) τακτικών μελών Δ.Σ.
5) Εκλογή τριών (3) τακτικών μελών για εξελεγκτική επιτροπή.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου ε παρ.4 του καταστατικού του Συνδέσμου μας.
Η ταμειακή τακτοποίηση των μελών πρέπει να γίνει μέχρι της 2 Φεβρουαρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και από ώρες 19.00-21.00.

Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν τα μέλη του Συνδέσμου που δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 12 του καταστατικού του Συνδέσμου.

Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 έως 20:00.
Εισηγητές για τα θέματα που θα συζητηθούν ορίστηκαν οι κ.κ. Σπυρόπουλος Ιωάννης και Ξαρχάς Νικόλαος.
Η παρούσα πρόσκληση αποτελεί εκτός των παραπάνω και την έγγραφη ειδοποίηση προς όλα τα μέλη για την εντός πέντε (5) ημερών από την παραλαβή της παρούσας, εξόφληση των οφειλομένων προς τον Σύνδεσμο συνδρομών η οποιασδήποτε άλλης οφειλής προς αυτόν.
Σε περίπτωση μη απαρτίας θα επαναληφθεί την Δευτέρα 09 Φεβρουαρίου 2015 την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο.

Με εντολή Δ.Σ./Σ.Δ.Π.Φ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Σπυρόπουλος Ιωάννης Παπακώστας Αθανάσιος

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΛΑΜΙΑ 23-10-2014

27

Σε τακτική συνεδρίασή του την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 το Δ.Σ. του Σ.Δ.Π. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ αποφάσισε ομόφωνα την αναδιάρθρωσή του.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι το παρακάτω:

10

Πρόεδρος: Ιωάννης Σπυρόπουλος
Α’ Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Πολυχρονάκης
Β’ Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Παπαμίχος
Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Παπακώστας
Ειδικός Γραμματέας: Κωνσταντίνος Σιούτας
Ταμίας: Νικόλαος Ξαρχάς
Έφορος Λέσχης: Δημήτριος Αραμπόπουλος
Μέλος: Δημήτριος Λιτοσελίτης
Μέλος: Ιωάννης Μπλούνας

Για το Σ.Δ.Π.Φ.
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Θανάσης Παπακώστας

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

6727
ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΣΤ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ. 14 & 15-11-2014 ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗ SUPER LEAGUE ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

1η ΚΑΙ 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

ΥΟ ΥΟ ΤΕΣΤ : ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ 2014: 17.4
:ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 2015: 18.2
SPRINT 6Χ40 :ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ 2014 6.2
ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 2015 6.0

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
ΑΡΙΕΤ ΤΕΣΤ: ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ 2014: 16.3
: ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 2015: 17.3

CODA TEST: ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ 2014: 9.6
:ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 2015: 9.4

3η ΚΑΙ 4η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:

FIFA TEΣΤ: ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ 2014: 24Χ150 ΜΕΤΡΑ
ΥΟ ΥΟ ΤΕΣΤ: ΟΡΙΟ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 2015: 17.4
6Χ40_ΟΡΙΟ: 6.4
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
FIFA TEΣΤ: ΟΡΙΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ 2014: 24Χ150 ΜΕΤΡΑ
ΑRIET ΤΕΣΤ: ΟΡΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ 2015: 16.4
6Χ40_ΟΡΙΟ: 6.2

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ΕΔ ΣΗΜΑ

Ο Dr Ζήσης Παπανικολάου έκανε μαθήματα αφιλοκερδώς στους διαιτητές της Φθιώτιδας για την ψυχολογική τους προετοιμασία

35

Το πρόγραμμα εφαρμοζόμενης αθλητικής ψυχολογίας που έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο περίπου σε όλες τις κατηγορίες των εθνικών πρωταθλημάτων συνεχίζεται πλέον και στις ΕΔ των Ενώσεων. Η εκπαίδευση πλέον σε όλους τους τομείς ξεκινάει από την κορυφή και φτάνει μέχρι τη βάση. Η εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Αθλητικός Ψυχολόγος Dr. Ζήσης Παπανικολάου και τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλίας και μάλιστα αφιλοκερδώς έχει αναγνωρισθεί από όλους.

Το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην επιμορφωτική συνάντηση της ΕΠΣ Φθιώτιδας που έχει οργανώσει η τοπική ΕΔ και ο επικεφαλής της, καθώς και υπεύθυνος της 3ης περιφέρειας Γιάννης Σπυρόπουλος. Η ομιλία του είχε θέμα «Ψυχολογική προετοιμασία του διαιτητή ποδοσφαίρου πριν τον αγώνα».

Παρόντες ήταν πάνω από 100 εν ενεργεία διαιτητές, τα μέλη της ΕΔ της ένωσης Φθιώτιδας καθώς και η διοίκηση του συνδέσμου.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

ΕΔ ΣΗΜΑ
DSCN0779

Τα αποτελέσματα της νέας σχολής διαιτησίας στη Φθιώτιδα

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εξετάσεων της νέας σχολής διαιτησίας , που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014.
Είκοσι εννέα (29) νέες και νέοι διαιτητές αποτελούν το νέο «αίμα» της διαιτησίας στην Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας.
Οι διαιτητές πού πέτυχαν στις εξετάσεις είναι:


1. Αγιασματζής Δημήτριος-Σταύρος
2. Αντωνόπουλος Στυλιανός
3. Βαρσαμίδης Γεώργιος
4. Βαφειάδη Δέσποινα
5. Βενέτης Δημήτριος
6. Γεωργαντάς Αντώνιος
7. Γρέσος Ματθαίος
8. Καλύβας Αντώνιος
9. Καπουτσής Ευάγγελος
10. Καραγιώργος Κωνσταντίνος
11. Καρυαμπάς Αθανάσιος
12. Κολοβός Παναγιώτης
13. Κόντος Αθανάσιος
14. Κουτκιά Κωνσταντίνα
15. Κυριαζής Κωνσταντίνος
16. Μάγκας Κωνσταντίνος
17. Μάγκας Χρήστος
18. Μαθιόπουλος Ιωάννης
19. Ντζάθα Ραφαηλία
20. Παπακώστας Δημήτριος
21. Παπαχρήστος Ιωάννης
22. Πιλάτος Νικόλαος
23. Σιάππας Δημήτριος
24. Σιώκος Δημήτριος
25. Σκούρας Γεώργιος
26. Στόκας Κωνσταντίνος
27. Τσάφος Μενέλαος
28. Τσιγάρας Βασίλειος
29. Χριστόπουλος Γεώργιος

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Logo

‘Έναρξη μαθημάτων νέας σχολής διαιτησίας ΕΠΣ Φθιώτιδας 2013 – 2014

Από την ΕΔ/ΕΠΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ γίνεται γνωστό ότι την ερχόμενη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 ξεκινούν τα μαθήματα της νέας σχολής διαιτησίας, που θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στην αίθουσα διδασκαλίας του ΣΔΠ Φθιώτιδας (Λυκούργου 6- 2ος όροφος)
Η σχολή θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα της ΕΔ/ΕΠΣΦ σε συνεργασία με τον ΣΔΠ Φθιώτιδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μαθημάτων.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ – Η ΜΠΑΛΑ

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ – Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ – Η ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
Η ΜΠΑΛΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ – ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ – Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: ΟΦΣΑΙΝΤ – ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΦΣΑΙΝΤ

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 ώρα έναρξης 18.30
ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ 2013-ΟΦΣΑΙΝΤ

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ – ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ και ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΑ – ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΗ ΜΕ ΛΑΚΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΓΙΑ – ΑΠΟ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΛΑΚΤΙΣΜΑ (ΑΟΥΤ)
ΤΟ ΓΩΝΙΑΙΟ ΛΑΚΤΙΣΜΑ (ΚΟΡΝΕΡ)

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: ΟΙ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ – ΘΕΣΕΙΣ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ -ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 ώρα έναρξης 18.30
ΘΕΜΑ: Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ – ΘΕΣΕΙΣ – ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014 ώρα έναρξης 18.00
ΘΕΜΑ: ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ – ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΕΣΤ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2013 ώρα έναρξης 11.00
ΘΕΜΑ: ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ/ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΕΔ/ΕΠΟ

Για τυχόν αλλαγές στο πρόγραμμα θα ενημερωθείτε άμεσα.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
ΕΔ ΣΗΜΑ
Παιδική γιορτή

 19

Η παιδική γιορτή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ θα γίνει την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013  και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Συνδέσμου για τα παιδιά των Διαιτητών με πολλά δώρα.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
ΕΔ ΣΗΜΑ
Αγιασμός για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014

2

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 19.30 στα γραφεία του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2013-2014 .

Σχολιάστε